Kwaliteitskeurmerk

Emma Thuiszorg is momenteel in gevorderd stadium voor een volledig HKZ certificering. Dit belangrijke kwaliteitkeurmerk biedt een basisgarantie voor de kwaliteit van de dienstverlening door Emma Thuiszorg.

Waar staat het HKZ keurmerk voor?

Het HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) Keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Zo’n systeem heeft een organisatie nodig om kwaliteit goed te kunnen managen. Het HKZ keurmerk maakt zichtbaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, patiënten/consumenten en de overheid worden gesteld. Dit is vastgesteld door een onafhankelijke certificatie-instelling.

Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De gecertificeerde instelling heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het perspectief van de cliënt is daarbij altijd het vertrekpunt.

Het HKZ Keurmerk betekent dat Emma Thuiszorg:

De zaken intern goed op orde heeft

De klant principieel centraal stelt

Betrouwbare resultaten kan presenteren

Voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening

Maak een afspraak

Heeft u met spoed professionele privé verpleging nodig? En wilt u (nog) niet naar een zorginstelling, wilt u zeker zijn van gekwalificeerde en betrouwbare verzorgers en verpleegkundigen? Neem dan contact op.